17 mei 2022 bestond JvESCH 60 jaar. Afgelopen september vierden wij dit met feestelijke activiteiten zoals een kennismiddag, een teambuildingsdag en een open dag. Ook werd er een prachtige documentaire gemaakt waarin de geschiedenis van onze familiebedrijf in beeld is gebracht.

Inmiddels 60 jaar nadat Jan van Esch besloot te stoppen met de boerderij om bermen te gaan maaien is zijn eenmanszaak uitgegroeid tot een toonaangevend multidisciplinair familiebedrijf.

Waar voorheen de focus lag op het uitvoeren van werkzaamheden, wordt er nu vooral integraal samengewerkt.  Samen met circa 125 medewerkers werken we iedere dag aan onze passie. We denken vooruit en innoveren, om samen tot een mooi eindproduct te komen.

‘Buiten zit bij ons van binnen. Dat is de passie, het familiaire waar je ’s morgens voor op staat’ – Jos van Esch.

Met inmiddels de derde generatie aan het roer en vijf vestigingen in Brabant en Gelderland, wordt er dagelijks met hart en ziel gewerkt aan de meest uiteenlopende projecten in de buitenruimte.

Benieuwd naar de geschiedenis van ons familiebedrijf? Bekijk dan de prachtige documentaire die gemaakt werd ter gelegenheid van ons zestig jaar jubileum.

 

Lees ook: Zestig jaar JvESCH.
Lees ook: Pensioen Jos van Esch.