Per 21 april 2021 opent onze nieuwe locatie in Best. Deze uitvalsbasis gaat enerzijds werkplek bieden voor een deel van ons bedrijfsbureau en anderzijds gaat deze fungeren als opleidings- en trainingslocatie.

Klaar voor de toekomst

J. van Esch BV is volop in ontwikkeling en zet grote stappen vooruit. Wij zetten in op innovatieve contracten, het ontzorgen van onze opdrachtgevers en het aangaan van samenwerkingen. De professionalisering in het contractenlandschap binnen onze sector vraagt om een organisatie die verantwoordelijkheid neemt en eigenaarschap toont. Om onze marktpositie te behouden en te versterken, is een toekomstbestendige aanpak onontbeerlijk.

Om voor al onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers deze toekomstbestendige partner te zijn en te blijven, investeren we volop in onze organisatie en middelen. De structurele uitbreiding van onze orderportefeuille heeft inmiddels geleid tot versterking op het gebied van Tender- en Projectmanagement binnen ons bedrijfsbureau. Hierdoor kunnen wij met onze dienstverlening nóg beter aansluiten op de behoeftes van onze opdrachtgevers.

Deze organisatorische uitbreiding zorgt voor behoefte aan extra ruimte. Wij zijn dan ook trots dat we per april 2021 onze vijfde vestiging in Best openen waar vanuit een deel van ons bedrijfsbureau gaat opereren én onze opleidingen en trainingen kunnen plaatsvinden. De geografische spreiding van onze vestigingen zorgt er tevens voor dat wij naast de Midpointregio nu ook de Brainportregio kunnen bedienen.

Door J. van Esch BV wordt, zowel zelfstandig als met een aantal partners samen, veel geïnvesteerd in het opleiden en trainen van al onze medewerkers. Met het toevoegen van deze vestiging beschikken we over een ruim opgezette opleidingslocatie waar we al deze activiteiten kunnen ontplooien. Onder andere ons opleidingsinstituut Weijs Werkend Leren, waarbinnen wij opleiden tot specialist buitenruimte (MBO-3), gaat hier gebruik van maken.

Voor vragen:
Ron van Diesen; 06-28148933 / ron@jvesch.nl
Algemeen: 0411-647020 / info@jvesch.nl