Veiligheid staat hoog in het vaandel bij JvESCH en haar opdrachtgevers. Hierbij gaat het niet alleen om een veilige werkomgeving, maar ook om een veilige uitvoering en een veilige manier van omgaan met elkaar.

Om te laten zien dat veiligheid bij ons echt van binnen zit, nam JvESCH deel aan de audit voor de veiligheidsladder. Met trots delen wij mee dat JvESCH de audit positief heeft afgerond, waardoor wij nu op trede 3 van de Veiligheidsladder gecertificeerd zijn.

Certificering veiligheidsladder trede 3

Het behalen van de veiligheidsladder is geen papieren kwestie, geen afvink lijstje of iets wat op kantoor wordt afgehandeld. Nee, het veiligheidsbewustzijn is echt een praktische aangelegenheid, waarbij iedere medewerker betrokken is.

Veilig en gezond werken kun je niet alleen, maar doe je met elkaar. Onze collega’s weten waar ze mee bezig zijn, zijn zich bewust van de risico’s, letten op een geordende werklocatie en stimuleren elkaar in het veiligheidsbewustzijn. De maandelijkse gedragsobservaties met een veiligheidskundige dragen hieraan bij. Door medewerkers te betrekken bij veiligheid in de praktijk, leeft het meer op de werkvloer.

Veiligheid voorop

Het doel van JvESCH is om het aantal onveilige situaties terug te dringen. Het behalen van veiligheidsladder trede 3 is voor ons een bevestiging dat we met ons veiligheids- en gezondheidsbeleid op de goede weg zijn. Het is een aanmoediging om op deze manier door te gaan. Om ons continu te willen verbeteren en een vooruitstrevend bedrijf te zijn op het gebied van veiligheid en gezondheid!

Ook door opdrachtgevers word dit gewaardeerd. Bij aanbestedingen en onderaanneming word ons gevraagd op welk veiligheidsniveau wij acteren en wat onze ongevallenstatistieken zijn. De veiligheidsladder certificering zegt iets over onze cultuur. Niet alleen op het gebied van veiligheid, maar ook op dat van kwaliteit, communicatie, zorg en de afhandeling van projecten. Door de inzet van onze open en enthousiaste medewerkers kunnen we bij JvESCH ieder project aan.

Complimenten aan al onze medewerkers die een steentje hebben bijgedragen aan het behalen van deze certificering!

Lees ook: Ons niveau op de CO2- prestatieladder.