Naast Cromvoirt, Tilburg en Breda, neemt JvESCH komende maand een nieuwe locatie in Nijmegen in gebruik. Het terrein is 40 are groot en gelegen aan de Energieweg, op slechts een paar minuten afstand van de snelweg.

Ton van Esch, directeur, vertelt: “Het terrein wordt door ons de komende tijd heringericht als machine-(en materieel)-depot. Omdat JvESCH de komende tien jaar nog in Nijmegen werkt aan het Kap en Herplant-bestek en andere opdrachten in deze regio, zijn we op zoek gegaan naar een centrale, eigen plek die kan dienen als uitvalsbasis”.

Door de logistiek van de lopende en nieuwe opdrachten in deze regio vanuit deze vierde locatie te kunnen coördineren, maakt JvESCH een weloverwogen efficiency-slag.

Ton vult aan: “Deze nieuwe locatie past perfect bij de duurzaamheidsgedachte die wij nastreven. Doordat ons materieel en materiaal voortaan nóg dichter bij ons werkgebied in en om Nijmegen opgeslagen kan worden, scheelt dat veel kilometers op de weg wat resulteert in een flinke reductie aan onnodige CO2-uitstoot.”