We zijn sinds kort de trotse eigenaar van een Mecalac 9MWR. Hiermee voeren we grondwerk uit en kunnen we daarnaast sloten en bermen maaien. Een multifunctionele machine dus! Door het lage zwaartepunt is het een flexibele en wendbare machine. Ook kan er zowel een grondwerk-giek op als een giek met een reikwijdte tot maar liefst 8,5 meter.

Welke voordelen levert de machine ons en onze klanten op?

Deze Mecalac is een krachtige machine en door zijn praktische formaat met groot vermogen multifunctioneel inzetbaar. We maken dankzij deze machine een efficiencyslag: hij is voor meerdere typen werkzaamheden inzetbaar, wat leidt tot snellere voltooiing van samengestelde klussen en minder benodigde inzet van personeel. De brede banden en ‘hondengang’ (waardoor je niet met twee banden over hetzelfde spoor rijdt) helpen daarnaast om de druk per vierkante centimeter te verminderen en de bermen te beschermen tegen schade.

Welke collega

Johan Kamp (48) is de collega die binnen JvESCH voornamelijk met de Mecalac aan de slag gaat. Sinds oktober 2018 is Johan bij ons in dienst als machinist. ‘Werken bij JvESCH bevalt me prima, de samenwerking en collegialiteit onderling vind ik fijn’, vertelt Johan. ‘En nu op een nieuwe machine te mogen stappen, dat is wel een hoogtepunt in mijn JvESCH-carrière!’