Robotmaaiers Belrobotic Bigmow

Bij JvESCH streven we altijd naar verduurzaming en perfectie, ook als het gaat om het onderhoud van sportvelden. Het geheim achter onze perfect gemaaide terreinen? Onze geavanceerde robotmaaiers: de Belrobotics Bigmow! Deze professionele maairobots zijn de ideale oplossing voor het onderhouden van grote oppervlakten.

De Belrobotics Bigmow is uitgerust met vijf ronddraaiende schijven, elk voorzien van drie scherpe messen. Dit krachtige systeem stelt de Bigmow in staat om terreinen tot maar liefst 24.000 m² te maaien. Dit betekent dat zelfs de grootste sportvelden in topconditie blijven, zonder dat daar constant handmatig werk voor nodig is.

Onze fieldmanagers bedienen de Bigmow eenvoudig op afstand via een handige app op hun telefoon. Met deze app kunnen ze de robotmaaiers volgen, tijdschema’s instellen en aanpassen, en meldingen ontvangen van eventuele storingen. Deze technologie maakt het mogelijk om de maaiers efficiënt en effectief te beheren, ongeacht waar onze fieldmanagers zich bevinden.

De robotmaaiers zijn voorzien van laadstations, waardoor we de flexibiliteit hebben om te kiezen tussen het onderhouden van één of twee gebieden, afhankelijk van de indeling en de te bestrijken oppervlakten. Dit maakt het onderhoud nog efficiënter en aanpasbaar aan de specifieke behoeften van elk sportveld.

Een ander groot voordeel van onze Belrobotics Bigmow maaiers is hun minimale CO₂-uitstoot. In tegenstelling tot traditionele maaiers, werken deze robotmaaiers op stroom, wat betekent dat ze een stuk milieuvriendelijker zijn. Dit past perfect binnen onze visie om duurzaam en verantwoord om te gaan met onze omgeving.

Een mooi voorbeeld van het succes van deze innovatieve technologie is te zien bij de velden van Willem II! Dankzij onze robotmaaiers blijven de velden daar altijd in topconditie, klaar voor elke training en wedstrijd.

Lees ook

Verlenging samenwerking met Willem II tot 2030

Lees verder 

12 april 2024

JvESCH is verheugd om aan te kondigen dat de samenwerking met Willem II is verlengd tot 2030! De komende zes…>

Lees dit artikel

Bart Mies genomineerd voor Fieldmanager of the Year 2021

Lees verder 

30 maart 2021

Vier sportveldbeheerders maken dit jaar kans op de prestigieuze titel Fieldmanager of the Year. Twee genomineerden komen uit Brabant, één uit…>

Lees dit artikel

JvESCH verzorgt het veld onderhoud bij Willem II

Lees verder 

13 mei 2022

De komende vijf jaar zal JvESCH het veld onderhoud van het stadion veld, de twee trainingsvelden en de jeugdafdeling van…>

Lees dit artikel

JvESCH is nieuwe sponsor FC Drunen

Lees verder 

7 oktober 2019

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij de nieuwe sponsor zijn van de Jeugd onder 19 van FC Drunen.…>

Lees dit artikel

Integraal groenonderhoud door JvESCH

Lees verder 

28 juni 2023

Buiten zit bij JvESCH van binnen, waarbij we onze werkzaamheden graag integraal uitvoeren. Zo werken we samen met de verschillende…>

Lees dit artikel

Samenwerking sportvelden onderhoud JvESCH en Willem II

Lees verder 

21 januari 2022

Naast de sportvelden van het jeugdcomplex van Willem II die JvESCH al meerdere jaren onderhoud. Is medio vorig jaar ook…>

Lees dit artikel

Inge en Ton van Esch: ‘ons familiaire karakter is essentieel bij samenwerken in vertrouwen’

Lees verder 

17 maart 2023

Ruim 60 jaar geleden besloot Jan van Esch in het Brabantse Cromvoirtte stoppen met boeren. Hij ging zich richten op…>

Lees dit artikel

← Terug naar nieuwsarchief