Open dag JvESCH

Het is feest want JvESCH bestaat 60 jaar!
Een bijzonder mijlpaal die we graag met jou vieren.

Daarom organiseert JvESCH op zaterdag 24 september 2022 een feestelijke open dag op ons bedrijventerrein aan de Achterstraat 29 te Cromvoirt. Tijdens deze feestelijke middag is er van alles te doen voor jong en oud.

Open dag JvESCH

Zo is er voor de kinderen een heus kinderplein met een grote speeltuin, een luchtkussen en verschillende spellen. Van boompjes planten tot traptractor parcours, gezellig kleuren voor de kleurwedstrijd of de kleine elektrische kraan uitproberen. Er is voor ieder wat wils, inclusief lekkers. En bij inlevering van een volle stempelkaart ligt er nog een verrassing op de kids te wachten.

Uiteraard hebben wij niet alleen aan de kinderen gedacht. Speciaal voor onze open dag hebben wij al onze tractoren, vrachtwagens, kranen en nog veel meer voor jou verzameld. Neem een kijkje bij ons machinepark, de verschillende demonstratie en stel al je vragen aan onze medewerkers.

Zit buiten bij jou ook van binnen en wil je de loader of kraan wel eens uitproberen? Stop dan even bij onze Weijs Werkend Leren opleiding en probeer. Laat je informeren over de mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan én een niveau 3 diploma te behalen.

Innovatie en groei

Ook gaan we terug in de tijd en staan we stil bij de mooie herinneringen van de afgelopen jaren. Wist je dat ons familiebedrijf begon met het maaien van bermen in 1962?

Gedurende de jaren heeft JvESCH niet stilgezeten. Niet alleen hebben wij inmiddels vijf vestigingen die allemaal hun eigen specialisatie hebben. Ook blijft JvESCH zich als bedrijf ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid en efficiënt werken. Dit doen we met respect voor de natuur en ecologie om ons heen. Zo zie je dat er in al deze jaren toch eigenlijk niet heel veel veranderd is. JvESCH is nog steeds hét Brabantse familiebedrijf dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie, met oog voor onze mensen en de wereld om ons heen.

JvESCH, buiten zit sinds 1962 bij ons van binnen.

Kom jij gezellig langs?
Je bent van harte uitgenodigd.
Aanmelden is niet nodig.

Datum: zaterdag 24 september 2022
Tijd: van 11:00 – 16:00 uur.
Adres: Achterstraat 29 te Cromvoirt.

Lees ook: Zestig jaar JvESCH.