Op 5 maart 2024 werd tijdens een Award Meeting het basisonderhoud van provinciale wegen definitief gegund aan Combinatie JvESCH en Van Doorn (EschDoorn). Wij hebben deze aanbesteding opnieuw binnengehaald met een maximale EMVI-score van 5 tienen. Het gaat om een meerjarig prestatiecontract voor 550 km provinciale wegen in Noord-Brabant. De uitvoering start op 1 april 2024 en loopt door tot 2028 met kans op verlenging tot 2032.

Maximale EMVI – Score van 5 tienen

Combinatie EschDoorn is al sinds januari 2018 verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en het afhandelen van incidenten en calamiteiten op het provinciale wegennet in de Provincie Noord-Brabant. Het onderhoudscontract is door de provincie in 2023 opnieuw op de markt gezet als Europese aanbesteding volgens de Best Value aanpak. We zijn trots dat we deze aanbesteding opnieuw hebben binnengehaald met een topscore van 5 tienen.

EschDoorn: Bijzondere samenwerking en bundeling van expertise

In het onderhoudscontract staat samenwerking en expertise voorop. De pijlers waarop we ons de komende jaren zullen gaan richten zijn: en verkeersveilige infrastructuur, een deskundige afhandeling van incidenten en calamiteiten, het bevorderen van biodiversiteit, efficiënt en omgevingsbewust beheer en data gedreven werken. Inge van Esch, Bart Swaans en Robert van Doorn hebben onze bijzondere samenwerking tijdens de award meeting symbolisch bekrachtigd met onze handtekening.

Innovatief en efficiënt onderhoud

Dankzij ons innovatieve plan zijn we klaar voor het onderhoud van de provinciale wegen in Noord-Brabant. De komende jaren zult u ons tegen kunnen komen tijdens het basisonderhoud, inclusief groenvoorzieningen, water, faunavoorzieningen, bebording, bebakening, wegmarkering en meubilair. Het gaat om een fors areaal met indrukwekkende aantallen van onder meer 55.000 bomen, 8.500.000 m2 verhardingen, 30.000 borden, en ruim 3.000.000 meter markeringen.

Lees ook

Eschdoorn maakt realiteit van ‘100% emissieloos werken’

Lees verder 

8 september 2022

In opdracht van de provincie Noord-Brabant heeft JvESCH als onderdeel van de combinatie ESCHDOORN voor de allereerste keer een infra-project…>

Lees dit artikel

Op weg in de provincie Noord-Brabant

Lees verder 

20 augustus 2018

Sinds januari 2018 zijn wij verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van het provinciale wegennet in Noord-Brabant. Dat betekent dat we…>

Lees dit artikel

← Terug naar referenties