JvESCH heeft vijf vestigingen, waarvan er één aan de energieweg in Nijmegen staat. Een kantoorpand bestaande uit verschillende lagen met een mooie werf erbij. Hier was eerder nog geen bestemming voor, maar daar komt nu verandering in. Eind oktober ondertekenden Jos en Hans van Esch namelijk samen met Jarno Wilbers van Stadsboom Nijmegen de overeenkomst voor een prachtige samenwerking.

Stadsboom

Stadsboom gaat ervan uit dat iedereen zijn/haar/hen eigen talenten en kwaliteiten heeft en daarmee in staat is om een plek in de samenleving te verwerven. Als gecertificeerd erkend leer-werkbedrijf ondersteunen zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij hun weg naar een betaalde baan als ambachtsman of vrouw.

“Ieder mens heeft recht op werk. Ieder mens heeft behoefte aan, en recht op, een zo optimaal mogelijke ontwikkeling en ontplooiing.” – Stadsboom Nijmegen.

Duurzaam ondernemen

Binnen Stadsboom Nijmegen houden ze zich bezig met het duurzaam produceren, onderhouden en renoveren van producten die gemaakt worden van lokale bomen. Zij kijken welke producten een lange levensduur hebben en/of gedeeltelijk kunnen worden hergebruikt. Zo zal het hout van JvESCH gebruikt worden in de producten die ze op de werf gaan maken. Op deze manier wil de Stadsboom een bijdrage leveren aan het milieu bewust en duurzaam ondernemen in de regio Nijmegen.

JvESCH is trots op deze mooie samenwerking met Stadsboom Nijmegen en kijkt uit naar een vruchtbare inclusieve samenwerking.