Ondertekening samenwerking sportvelden onderhoud Willem II

Naast de sportvelden van het jeugdcomplex van Willem II die JvESCH al meerdere jaren onderhoud. Is medio vorig jaar ook gestart met het onderhoud van de sportvelden, waaronder het stadion veld met de trainingsvelden van de profvoetbalclub Willem II uit Tilburg.

Ondertekening

Na het succesvol onderhouden van de stadion velden het afgelopen half jaar, slaan JvESCH en Willem II de handen nu ineen. Ze gaan een langdurige samenwerking aan voor de komende vijf jaar. Net voor de kerst, op 23 december 2021 ondertekenden Martin van Geel, de directeur van Willem II en Ton van Esch, de directeur van JvESCH, deze overeenkomst.

Bij de ondertekening werd stilgestaan bij dit feestelijke moment. Op het veld van Willem II, onder het genot van een stukje taart en het gebruikte materieel op de achtergrond.

Sportvelden onderhoud

De komende vijf jaar zal het gespecialiseerde personeel en materieel van JvESCH het onderhoud van de velden onder haar hoede nemen. Hieronder valt het groot onderhoud, het gewone onderhoud en alles wat hierbij komt kijken. JvESCH bezit materieel van optimale kwaliteit en heeft de juiste expertise in huis. Dit maakt dat de velden van Willem II in de juiste handen zijn bij JvESCH. 

“Het is geweldig om het vertrouwen van een club als Willem II te mogen ontvangen, om de voor hen zo belangrijke hoog niveau velden te mogen onderhouden. Daarnaast is het mooi om samen te werken met zo’n vooraanstaande club uit Tilburg, waar ook één van onze vestigingen zich bevindt”
– aldus Ton van Esch.

Materieel

Voor het onderhoud van deze hoog niveau sportvelden maken wij gebruik van verschillend materieel. Kooimaaiers worden ingezet voor het snel en duurzaam maaien van de grote oppervlaktes. De smalspoor tractor met ballonbanden vult hier naadloos op aan voor de kleinere maaibewegingen. Tevens vormen het juiste bemestingsmaterieel en de doorzaaimachine een perfect paar om de grasmat van optimale kwaliteit te houden.

Met behulp van de Verti Drain zorgen we voor de juiste beluchting. Waarna de Top beluchter er op zijn beurt voor zorgt dat de hydraulisch aangezogen lucht op de juiste manier gefilterd wordt. Als laatste maakt de Bazandingskar het veld compleet. De combinatie van bovenstaand materieel zorgt voor een optimaal resultaat.

JvESCH is trots op deze mooie samenwerking met Willem II. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en een mooie toekomst, met overwinning voor Willem II.

Lees ook: Samenwerking JvESCH en Stadsboom in Nijmegen.