Bij JvESCH zetten we graag onze talentvolle werknemers en stagiaires in de schijnwerpers, en vandaag is het de beurt aan een bijzondere krachtpatser: Kady van Berkel. Deze 17-jarige uit Vught is allesbehalve een doorsnee stagiaire. Met haar enthousiasme en doorzettingsvermogen weet ze iedereen te verrassen!

Kady volgt momenteel de opleiding tuin- en landschapsinrichting en heeft voor de start van haar stage alle zes de disciplines bij JvESCH verkend, zowel binnen als buiten. Dit gaf haar een volledig kijkje in de keuken en de kans om te ontdekken waar haar interesses liggen. Na het behalen van haar tractorrijbewijs, komt Kady nu ook vakantiewerk doen bij JvESCH.

Waar Kady’s interesses nu vooral liggen, is bij de infrawerkzaamheden en machine/tractor gerelateerde werkzaamheden, en ook de functie uitvoerder lijkt haar interessant. Genoeg mogelijkheden dus!

Wat maakt het stage lopen hier zo speciaal? Kady legt uit: “Je mag hier alles uitproberen en je wordt overal mee naartoe genomen. Daarnaast heb je één vertrouwenspersoon en aanspreekpunt waar je altijd terechtkunt. Er wordt voldoende ruimte gecreëerd om jezelf en jouw interesses te ontdekken en te ontwikkelen. Je bent hier dus niet heel de dag bezig met standaard klussen, maar met echte uitdagingen die bijdragen aan jouw persoonlijke groei. Dat is iets wat ik erg fijn en belangrijk vindt.”

Nog wat kleine dilemma’s om Kady beter te leren kennen:
Ochtend- of avondsmens? “Liefst avond, maar ik moet met dit werk wel ochtendmens zijn, haha.”
Koffie of thee? “Koffie, er is vaak geen thee op de bouw.”
De discipline Groen of Infra? “Infra.”
Mobiele kraan of tractor? “Voor nu kies ik de tractor, want een kraan wil ik nog goed leren bedienen.”
Werken met mannen of vrouwen? “Ik werk liever met mannen, die zijn meestal niet zo moeilijk. 😉”

Kady licht toe: “Als enige vrouw tussen de mannen is het soms even wennen, maar de grappen en grollen zorgen voor een leuke werkomgeving. Ze houden rekening met me, maar passen zich niet speciaal aan, en dat waardeer ik.”

Bij JvESCH zien we een groen-oranje licht in de tunnel! Kady brengt een frisse wind en nieuwe energie in ons team. We zijn trots op haar inzet en blij dat we haar de kans kunnen bieden om haar vaardigheden verder te ontwikkelen.

Zit buiten bij jou ook van binnen? En zie jij jezelf ook alle disciplines verkennen als stagiaire of vakantiehulp bij JvESCH? Bekijk snel onze vacatures en neem contact met ons op!

Lees ook

Internationale Vrouwendag 2024, in the picture: Gerda van Hazendonk

Lees verder 

8 maart 2024

Op deze bijzondere Internationale Vrouwendag op 8 maart 2024 staat bij JvESCH een ware topper in de schijnwerpers: Gerda van…>

Lees dit artikel

Nieuwe Fendt 718 tractoren

Lees verder 

12 oktober 2021

Vorige week hebben we bij JvESCH twee hagelnieuwe Fendt 718 tractoren met herder arm en klepelbak in gebruik mogen nemen.…>

Lees dit artikel

Internationale vrouwendag, in the picture: Kelsey Lazet

Lees verder 

8 maart 2023

Vandaag, 8 maart 2023, is het internationale vrouwendag. Een mooi moment voor een interview met de vrouw die al bijna…>

Lees dit artikel

Kees van Antwerpen, docent Infra bij Weijs werkend leren.

Lees verder 

4 februari 2022

In 2019 startte JvESCH en aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. de opleiding Weijs werkend leren. Een gloednieuwe opleiding die het gat…>

Lees dit artikel

← Terug naar nieuwsarchief