Het 40-jarige bestaan van A. van Casteren Tilburg BV hebben we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op donderdag 16 juni organiseerden we een jubileumevent en een meet & eat voor onze klanten en relaties.

Rond het middaguur werden de genodigden voor het jubileumevent op de locatie aan de Siriusstraat ontvangen voor een feestelijke lunch. Aanvullend was er een officieel gedeelte met aandacht voor de geschiedenis, het heden en de toekomst van onze mooie organisatie. Daarna konden de gasten diverse workshops volgen en kregen zij een rondleiding op het bedrijf waar medewerkers uitleg en diverse demonstraties gaven.

Het jubileumevent werd afgesloten met een meet & eat waar ook weer nieuwe mensen aansloten om samen met ons te toosten op het jubileum. Op een partyboot in de insteekhaven Loven, grenzend aan onze locatie, genoten we samen van heerlijke hapjes, drankjes en de (succes)verhalen en anekdotes die onze organisatie rijk is.

Op vrijdag hebben we het 40-jarige bestaan met de eigen medewerkers gevierd. Met de partyboot zijn we door Tilburg gevaren.

In de feestweek hebben al onze medewerkers er hard aan meegewerkt om er een onvergetelijk jubileumevent van te maken en om de werkzaamheden in de buitenruimte voor onze klanten zonder oponthoud door te laten gaan. Zij vertrouwen al 40 jaar op onze kennis en service en dat willen we graag zo houden.

Onderstaand filmpje is tijdens het jubileum-event gemaakt en geeft een goede impressie van wat onze organisatie te bieden heeft!