Brabants Besten zijn ondernemers met een groot sociaal hart die hun medewerkers als de drijvende kracht achter hun zakelijk succes zien.

De benoeming hebben we ontvangen van Bert Pauli, gedeputeerde economie en internationalisering Provincie Noord-Brabant. Samen met 29 andere organisaties vormen we de kopgroep van innovatieve ondernemers in Brabant. De provincie heeft het ambassadeursprogramma Brabants Besten ontwikkeld om de ervaring van innovatieve werkgevers te benutten en te delen. Goed voorbeeld doet tenslotte volgen.

Waarin onderscheiden Brabants Besten zich?
De Brabantse economie groeit in deze tijd als kool. Knappe koppen en slimme handjes zijn daardoor in veel sectoren schaars. Werkgevers moeten bovendien slim inspelen op technologische veranderingen en nieuwe sociale wetgeving. De organisaties die benoemd zijn tot Brabants Besten, hebben zelf oplossingen ontwikkeld voor die problemen en passen deze met succes toe. Zij maken daarmee het midden- en kleinbedrijf sterker en socialer. Zo bieden zij bijvoorbeeld tijdelijke krachten zekerheid op werk of geven zij moeilijk te bemiddelen werkzoekenden een plek in hun bedrijf. Ook experimenteren zij met nieuwe werkprocessen en vormen van aansturing.

Lees  & kijk meer!
Het certificaat Brabants Besten nam Jos van Esch op 13 december 2017 in ontvangst. Speciaal rondom de benoeming is een magazine uitgegeven. Het magazine stelt alle Brabants Besten aan u voor en licht toe waarom zij zijn benoemd. Via deze link kunt u het magazine lezen. Kijk vooral ook even op pagina 30 waar u ons ziet staan of bekijk hieronder het filmpje van de officiële benoeming of de sfeerimpressie van de avond!