Weijs Werkend Leren

De opleiding Weijs werkend leren is een gezamenlijk initiatief van de Brabantse familiebedrijven J. van Esch B.V. en Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V.

Nieuwe partners

Vanaf dit schooljaar mogen wij de familiebedrijven Van Berkel Landschap & Infra en Van Doorn verwelkomen als nieuwe partners van het opleidingsprogramma voor dé vakspecialist van de toekomst.

Al ruim 55 jaar zet Van Doorn zich in om de buitenruimte voor iedereen duurzaam, mooi en veilig te houden. Dit doen zij door het onderhouden van terreinen, wegen en groenvoorzieningen en het toepassen van nieuwe ontwikkelingen.

Ook Van Berkel Landschap & Infra is actief in de buitenruimte én de specialist in aanleg, onderhoud en dienstverlening op het gebied van landschap en infrastructuur.

Weijs werkend leren

Weijs werkend leren is dé erkende MBO-3 opleiding die staat voor minder leren vanuit de schoolbanken, buiten leren in de praktijk en leren van echte pro’s. In drie jaar tijd leiden we je op tot vakspecialist in de infra, sport en/of groen. Omdat jij buiten op je best bent werk je vier dagen per week buiten mee aan projecten en volg je één dag les op locatie.

Wij zijn ontzettend trots dat wij deze twee bedrijven als partner mogen verwelkomen en hun specialisme kunnen toevoegen aan het curriculum van Weijs werkend leren. We zien een mooie samenwerking tegemoet.

Aanpakkers van nature, dat zijn wij. Samen werken we aan de buitenruimte van morgen, aan een mooiere wereld. Omdat buiten bij ons allen van binnen zit.